Giften

Daisuke houdt er niet van om dingen te vragen. Hij is wel zeer dankbaar voor elke schenking. Daarom heb ik als webmaster deze pagina geschreven.

Reizen is voor de meeste mensen een dure onderneming. Daarom is het een wonder dat hij 8 jaren kon doorgaan met maar US$ 50 000. Daisuke is er dan ook in geslaagd het low-budget reizen tot kunst (en levensstijl) te verheffen.

Soms heeft hij echter ook echt geld nodig: om een visum te kopen (US$ 120 om naar Rusland te gaan komt overeen met heel wat reisdagen), om wisselstukken te kopen of herstellingen uit te voeren.

Iedereen kan zijn bijdrage leveren: logeer hem voor een of meerdere nachten, wijs hem door naar vrienden die op zijn route wonen, zend (wissel)stukken of (mond)voorraad op naar zijn huidig adres, en ... stuur geld op!

 

Europese bankoverschrijving
Vanzelfsprekend heeft Daisuke geen bankrekening, maar ik heb er wel een. Je zou elke donatie kunnen overmaken op mijn rekening: IBAN: BE19 2480 0854 3912, BIC: GEBABEBB (voor mijn naam en adres: zie beneden).
Amerikaanse cheque
Schrijf de cheque uit voor mij en stuur hem op (voor naam en adres: zie beneden).
Amerikaanse geldtransfer
Ik heb een rekening bij de Bank of America, PO Box 37176, San Fransisco, CA 94137-0001, USA; met als nummer 06700-15489.
Alle anderen: PayPal
Je kan een gift overmaken aan Daisuke door PayPal te gebruiken. Transfer naar "daisukebike@gmail.com".

Regelmatig zal ik elke gift overschrijven op Daisuke's rekening. Merk wel dat we nog niet goed weten hoe we PayPal giften kunnen omzetten in echt geld; daarom verkiezen we de andere methodes.

Adriaan van Nijendaal
Sur les Fontaines 58
4990 Lierneux
Belgium